Lanttukukko

Ainesosat: lanttu 50%, sianliha 15%, hiivaleipäjauho, vesi, ruisjauho, margariini ja suolaa alle 1,2%

Ingredienser: kålrot 50%, svinkött 15%, jästbrödmjöl, vatten, rågmjöl, margarin och salt under 1,2%

Lanttukukko on karjalainen perinneruoka. Lanttu antaa kukkoon mukavan ”makean” maun ja yhdessä murean lihan kanssa se on suurinta herkkua. Lanttukukon valmistus kestää 5-7 tuntia. Makuaisia ratkaisee, onko se parempaa kylmänä vai lämpimänä, Kokeile!

Lämmitysohje kokonaisille kukoille (500g ja 800g) sähköuuneja varten:
Laita kukko folioineen ylösalaisin kylmään uuniin. Säädä uunin lämpötila 160 asteeseen. Anna kukon lämmitä noin 30 minuuttia, sen jälkeen käännä kukko oikeinpäin ja anna olla uunissa vielä 30 minuuttia. Nauti kukko voin kera!

Saatavana: 500g, 800g, 2kg ja 3kg

Osasto:

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Lanttukukko”